זקוקים לסיוע משפטי באחד מהתחומים שלנו?

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

    מתי כדאי לפנות לעורך דין לענייני המשפחה?

    משפחה היא הבסיס לחיים שלנו. אנחנו נעשה בשבילה הכול אבל לפעמים היא יכולה להיות גם דבר מורכב. מתי? כשמשהו קורה או מסתבך, כשאין הסכמות או כשהחבילה מתפרקת. זה יכול לקרות כשמחליטים להתגרש וצריך לצאת עם סיכומים והסכמות, זה יכול לקרות כשמישהו הולך לעולמו ומשאיר אחריו כסף ונכסים שצריכים להתחלק וזה יכול לקרות כשמשתנים דברים. בשביל להצליח להגיע להסכמות או בשביל לערב את החוק בעניין אם זה לא הולך, צריך עו"ד לענייני משפחה ואם אתם גרים באזור הקריות, עורך דין לענייני משפחה בקריות הוא בדיוק מה שאתם צריכים.

    מתי צריך עורך דין לענייני המשפחה?

    עורך דין לענייני משפחה צריך במקרים רבים. כך לדוגמא כשחושבים על אימוץ או על פונדקאות, או כשרוצים לקבוע מי יהיה האפוטרופוס על הסבא המבוגר. כך גם אם צריך הכרה באבהות כשרוצים לקבע משהו. דוגמא נוספת היא כל מה שנוגע להסכמים שלפני הנישואין כמו הסכמי ממון או מה קורה אם תהיה הפרת הבטחת נישואין, ענייני ירושה שונים שיכולים להגיע לפעמים למלחמות עולם בתוך המשפחה או תקפות של נישואין או ידועים בציבור.

    אך ענייני משפחה ברוב המקרים הם ענייני גירושין על כל מה שהם מביאים עימם – הצורך בחלוקת הרכוש והחובות, הצורך בהגעה להסכמות על משמורת על הילדים וכל מה שמסביב.

    בשביל להצליח צריך עורך דין מעולה

    בין אם אתם עומדים בפני אימוץ של ילד ובין אם אתם צריכים ליווי משפי לפונדקאות, בין אם אתם בתחילתו של הליך גירושין ורוצים לקבל את הטוב ביותר האפשרי ובין אם אתם לא מסכימים עם האחים על ירושה וצריכים מישהו שייצג אתכם, אתם צריכים עורך דין לענייני המשפחה ברמה הגבוהה ביותר.

    במילים אחרות, אתם צריכים את עו"ד ירון גרוס שכבר ליווה אין ספור לקוחות וסייע להם לקבל את הטוב ביותר בשבילם. זהו משרד ותיק עם צוות מקצועי שיעשה הכול על מנת שתצליחו. כל מה שאתם צריכים הוא ליצור קשר בהקדם וצוות המשרד ישמח לתת לכם מענה מקיף על כל שאלה.

    עוד בנושא

    עורך דין נחלות במושבים

    להמשך קריאה

    מהו תפקידו של עורך דין צוואות בחיפה?

    להמשך קריאה

    מהו תפקידו של עורך דין לענייני ירושה בחיפה?

    להמשך קריאה

    צפו בתהליך אצל

    עורך דין ירון גרוס

    מקיימים פגישה עם עורך הדין ירון גרוס

    מתחילים בהליך משפטי

    סיום תהליך משפטי

    מחפשים עו"ד מקצועי? ירון גרוס!

    מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

      יש לכם שאלה?

      אצל עורך דין ירון גרוס תמצאו את התשובה

      מה היא הגדרת רכוש משותף?

      כל זכות שניתנת להגדרה באופן כלכלי, רכוש שנצבר במהלך החיים המשותפים של בני הזוג לרבות,דירה, חסכונות,קופות גמל,ביטוחים, קרנות פנסיה, רכבים וכדומה. לגבי זוג שנישא לאחר החלת חוק יחסי ממון לא יבואו בחלוקת הרכוש, רכוש שצבר מי מבני הזוג טרם נישואיו, או מתנות וירושות שנתקבלו בתקופת הנישואין.

      מה קורה אם הוא הצליח ו"רוקן את חשבון הבנק"?

      במקרים כאלה בית המשפט בהתנהגות בן הזוג כסיכול זכויותיו של בן הזוג. ובחלוקת איזון משאבים יראו את הכסף שהוברח כאילו הוא שייך לבן הזוג שזכותו נשללה.

      למי הסמכות לדון בחלוקת רכוש?

      הן לבית המשפט לענייני משפחה והן לבית הדין הרבני הסמכות לדון בסוגית הרכוש. לבית המשפט לענייני משפחה ניתן להגיש תביעה עצמאית בענייני הרכוש בהנחה שלא הוגשה קודם תביעה לגירושין לבית הדין הרבני ונכרכה בה תביעה כנה לדון בסוגית הרכוש.

      מה קורה אם לאחר הגירושין הבעל / אישה מקבלים פיצויים, האם מגיע לבן הזוג השני חלק בהם?

      אין בעובדה זו בכדי לשלול את זכאותו של בן הזוג למחצית הרכוש.אך על מנת שבן הזוג לא יבריח נכסים בן הזוג שהנכסים אינם על שמו חייב להגיש בקשה לסעדים זמניים על מנת להבטיח את זכותו בהם וכאמור לשם מניעת הברחתם.

      מה קורה עם חלוקת הרכוש במקרה של בגידה?

      סעיף 8 לחוק יחסי ממון בין בני זוג מסמיך את בית המשפט לקבוע חלוקת רכוש לא שוויונית מטעמי צדק, היינו רשאי הוא על פי בקשת בן הזוג לקבוע שהרכוש לא יתחלק מחצה במחצה אלא על פי יחס אחר שיקבע . עם זאת נקבע בפסיקה כי בעניין חלוקת הרכוש לא תהא השפעה בשל בגידה על חלוקת הרכוש.

      קידום עורכי דין קידום עורכי דין